dimecres, 23 de novembre de 2011

Professors que maltraten alumnes de necessitats educatives especialsUns pares posen micròfons a la seva filla per provar que un professor i el seu ajudant la insulten, a Ohio


Es tracta d'una nena de 14 anys amb necessitats educatives especials que rebia insults d'un professor i els seu ajudant, segons 'USA Today'

ARA
Barcelona | Actualitzada el 18/11/2011 10:56

Els pares d'una estudiant de 14 anys amb necessitats especials d'Ohio, als EUA, han amagat un dispositiu de gravació a la nena per provar que un mestre i un ajudant d'aquest la intimidaven i li dispensaven un tracte inadequat, tenint en compte les seves condicions mentals especials.

En l'enregistrament, segons USA Today, l'ajudant li diu a la noia que és "ruca" i que "no és d'estranyar que no tingui amics". A més, en la gravació també se sent com li recriminen que "no és d'estranyar que a ningú li caigui bé perquè menteix i enganya".

El superintendent del districte ja ha assegurat al jutjat de Washington que porta el cas que l'ajudant del professor ja ha renunciar a la seva plaça. A més, el Departament d'Educació d'Ohio ha decidit suspendre la llicència del professor durant un any, a excepció que efectuï un programa especial de reciclatge.


Ara 18/11/2011