dissabte, 3 de març del 2012

Polònia 01/03/2012




Polònia 01/03/2012

Es descobrirà què va passar dins la sala durant la declaració d'Iñaki Urdangarin (Bruno Oro) davant el jutge Castro (Jordi Rios). Per què s'hi van estar tantes hores?

Artur Mas (Bruno Oro) continua treballant per acollir l'Eurovegas. Aquesta vegada el president s'endú a sopar el magnat Sheldon Adelson (David Olivares) per intentar convence'l costi el que costi. En un atac de nostàlgia, Montilla (Sergi Mas), Carod (Toni Albà), Saura (Cesc Casanovas), Tura (Gemma Deusedas) i Ridao (David Olivares) recorden, tot cantant, els temps en què eren polítics importants, i Joan Tardà (Cesc Casanovas) i Alfred Bosch (Toni Albà), que han quedat fora de la comissió de secrets oficials del Congrés, buscaran aquests secrets a la llotja de l'estadi Santiago Bernabéu.

A més, Mariano Rajoy (Queco Novell) es posa darrere dels fogons per cuinar uns bons pressupostos generals de l'estat, mentre que l'historiador Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) fa una visita guiada al museu dels drets laborals. Finalment, l'actriu Alba Florejachs debuta al programa interpretant una mare convergent que intenta explicar al seu fill independentista la veritat sobre el seu partit.