divendres, 29 de març del 2013

Polònia 21/03/2013




Polònia 21/03/2013

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, Mariano Rajoy (Queco Novell) anima el govern espanyol a fer un "Harlem shake". El president creu que apuntant-se al ball de moda a internet, ell i els seus ministres guanyaran popularitat i semblaran més simpàtics.

A Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) decideix canviar l'escorta dels Mossos d'Esquadra per una de la Policia Nacional. El problema arriba quan la líder del PP ho ha de comunicar al mosso que fins ara l'acompanyava a tot arreu. Artur Mas (Bruno Oro) intenta viatjar a l'estranger per explicar el procés sobiranista, però el govern espanyol no sembla disposat a facilitar-li les coses.

El programa s'infiltra al conclave vaticà per descobrir com funciona realment el procés per triar un nou papa. Entrant allà on ningú més no pot arribar, trobarà sorpreses del tot inesperades. Mentrestant, Joan Salvat (Fermí Fernàndez) presenta un "Sense ficció" dedicat a la davallada del nombre de baixes laborals per culpa de la crisi.
A més, Artur Mas (Bruno Oro) dedica el seu monòleg a la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya.