divendres, 29 de març del 2013

Polònia 28/03/2013




Polònia 28/03/2013

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el papa Francesc fa el seu debut al programa. El nou cap de l'Església catòlica, interpretat per Sergi Mas, descobreix els secrets que comporta el seu càrrec i intenta començar a implementar les primeres mesures per modernitzar la institució. Però no serà una feina fàcil.

A Catalunya, Oriol Pujol (Queco Novell), imputat pel "cas ITV", s'acomiada dels seus companys i companyes de Convergència i continua delegant les seves responsabilitats. Artur Mas (Bruno Oro) demana al seu govern que obri totes les vies de diàleg possibles amb Madrid. Per aconseguir-ho, el president instal.la una centraleta telefònica al Palau de la Generalitat. A més, Mas i Francesc Homs (Pep Plaza) es troben amb seriosos problemes quan intenten aconseguir medicaments en una farmàcia.

Al Telenotícies, Raquel Sans (Mireia Portas) alerta sobre una nova banda d'atracadors que actua per tot Europa. Coneguda com "la banda dels alemanys", l'últim cop l'han fet a Xipre. A més, es presenta un nou programa de televisió que farà furor: "Patatxof! Polítics a l'aigua". L'únic programa on es podrà veure un polític mullar-se.