divendres, 18 de gener del 2013

Polònia 13/12/2012




Polònia 13/12/2012

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, Felip Puig (David Olivares) renya els Mossos d'Esquadra. El conseller d'Interior no està content amb els antiavalots, que no li van explicar que el 14-N sí que van disparar pilotes de goma.

A més, Artur Mas (Bruno Oro) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) intenten posar-se d'acord amb els noms dels consellers del nou govern. Mas té diverses ofertes, però sembla que no n'hi ha cap que faci el pes a en Junqueras. I es descobrirà què li passa a Duran i Lleida (Xavi Serrano) cada vegada que els seus companys de Convergència el deixen sol.

Mentrestant, a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) reuneix el seu govern per confessar-los que no té ni idea del que està fent amb l'economia d'Espanya. Amb l'ajuda de Soraya (Agnès Busquets), De Guindos (Fermí Fernàndez) i Wert (David Olivares), intentarà trobar noves propostes per tirar endavant el país.

Al Vaticà, el papa Benet XVI (Toni Albà) vol aprendre a fer servir el Twitter. Per aconseguir-ho busca un expert en el tema que li doni un cop de mà: Jordi Basté (Pep Plaza). A l'estudi d'"El matí de Catalunya Ràdio", Manel Fuentes (Bruno Oro) posa Joaquín Sabina (Pep Plaza) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) cara a cara. 

I Pere Navarro (David Olivares) es troba amb Ernest Maragall (Queco Novell), que després de marxar del PSC acaba de presentar oficialment el seu nou partit polític.