dimarts, 29 de gener del 2013

Polònia 31/12/2012: Feliç 2016!




Polònia 31/12/2012

Aquest dimarts, abans de deixar enrere el 2012, "Polònia" presenta un programa especial de Cap d'Any titulat "Feliç 2016!"

Viatja fins al futur, per conèixer com serà la Catalunya de després del referèndum. I es descobreix un país independent en ple procés de creació. Des del moment en què Artur Mas (Bruno Oro) va proclamar la independència, res ha tornat a ser igual. A més d'anar creant estructures d'estat, com l'exèrcit dirigit per Felip Puig (David Olivares), el govern català ha de preparar la primera visita oficial del president del govern espanyol.

Espantada, Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) s'ha refugiat en unes golfes, i escriu un diari personal amb les seves vivències. Els socialistes es veuen posseïts per la nostàlgia dels temps en què governaven el país, i Albert Rivera (David Olivares) i Jordi Cañas (Fermí Fernàndez) organitzen la resistència.

Què passarà? Aconseguirà Catalunya ser un país normal? O continuarà com sempre? Tot això ho descobrirem minuts abans d'acabar l'any a "Polònia. Feliç 2016!".