dimecres, 4 de maig del 2011

Morir-se a casa i que ningú se n'adoni durant un any...


Va ser portada de 'Playboy' el juliol del 1959

Trobat el cos momificat d'una 'explaymate' a casa seva, a Beverly Hills
 
Yvette Vickers feia gairebé un any que havia mort quan la va trobar la seva veïna, l'actriu Susan Savage

Dimarts, 3 de maig del 2011 - 12:34h
REUTERS / Los Angeles


El cos momificat de l'antiga conilleta de Playboy Yvette Vickers ha estat trobat en una luxosa casa de Beverly Hills, van explicar ahir, dilluns, les autoritats. El cadàver feia pràcticament un any que estava abandonat a la casa.

La mansió era propietat de Vickers, una actriu de pel·lícules de sèrie B que va ser portada de Playboy el juliol del 1959, sis anys després que la famosa revista masculina veiés la llum.

El dia 27 d'abril, una veïna, l'actriu Susan Savage, va trobar el cos després d'advertir que les cartes i les teranyines s'acumulaven a la bústia. L'interior de la casa era ple de caixes i hi havia, com a mínim, una finestra trencada. El cos era a terra, i gairebé irreconeixible, a la planta de dalt.

Els forenses han determinat que el cadàver no presentava senyals de violència, tot i que les causes de la mort encara s'han de determinar.

Vickers, que en realitat es deia Vedder, va néixer a Kansas el 26 d'agost del 1928. Durant la dècada dels anys 50, en què es va donar a conèixer en diverses revistes masculines, va estar casada breument en dues ocasions, i va tenir una relació durant 15 anys amb l'actor Jim Hutton, pare de Timothy Hutton.

El Periódico 03/05/2011