dijous, 11 d’agost del 2011

Hotel Alpen (Pitztal - Tirol), la millor manera de passar unes vacances a Àustria


ACTIVE HOTEL ALPEN (Pitztal - Tirol)
Oberdorf 711 A-6473-Wenns - Tirol
 E-MAIL: info(at)hotel-alpen.at    WEB:  www.hotel-alpen.at 
Telèfon de reserva: 0043 541486111


L'Hotel Alpen, dirigit per l'Aurelio i la Maria Escandell, és un excel·lent hotel situal a la vall de Pitztal, al Tirol austríac. La seva situació dins del Parc Natural és idíl·lica: setze habitacions en una casa de fusta de tres pisos situada a la part alta de Wenns, amb vistes espectaculars de tota la vall. Es tracta d'un establiment net, silenciós, molt ben organitzat, amb una decoració en fusta exquisida i amb un tracte familiar que et fa sentir a casa teva. Les seves terrasses ofereixen un panorama que no deixa indiferent. Casetes unifamiliars de fusta i granges de bestiar s'estenen a banda i banda de les muntanyes (verdes a l'estiu i blanques a l'hivern) enfilant-se cap al glacial de Pitztal, a 15 km de l'hotel. Wenns és un poblet petit i encantador, amb bars, supermercat, centre d'interpretació del Parc Natural i una església que segueix l'estil típic tirolès. 

I què dir del menjar? Mare meva... Al matí, un excel·lent bufet lliure per començar bé el dia. A la nit, quatre plats de cuina tirolesa, italiana i internacional regats amb cervesa i vi del Tirol.

L'hotel es troba a pocs quilòmetres d'Imst i de l'autopista que connecta la vall amb Innsbruck (la capital del Tirol) i Bregenz (Suïssa). Salzburg està a 200 km de distància i Munich, a 197 km. A part de les excursions per la muntanya (a l'estiu) i d'esquiar les pistes de Pitztal (a l'hivern), les possibilitats de fer turisme són infinites: visitar el castell de Neuschwanstein (un caprici del rei Lluís II de Baviera), la Kaiservilla de Bad Ischl, la casa natal de Sisi a Possenhofen, el Berghof de Hitler a Obersalzberg, molt a prop de Berchtesgaden. Amb un cotxe llogat es pot recórrer bona part de la història austríaca i alemanya en poc més d'una setmana.

Maria, Aurelio, Àlex... MOLTES GRÀCIES PER TOT!



   
 Vistes des de l'hotel (habitació 36)



 Castell de Neuschwanstein, a Hohenschwangau

Kaiservilla, a Bad Ischl

Mapa amb la situació de l'Hotel Alpen: