divendres, 28 de desembre del 2012

Polònia 06/12/2012




Polònia 06/12/2012

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, el ministre Wert (David Olivares) es posa a la pell d'un colonitzador espanyol per visitar una escola catalana. El ministre d'Educació va classe per classe a imposar la seva nova llei als indígenes catalans.

Mentrestant, en una església, Artur Mas (Bruno Oro) espera al peu de l'altar per casar-se amb Oriol Junqueras (Cesc Casanovas). L'enllaç sembla inevitable, però qui sap si a última hora el líder d'ERC farà marxa enrere. Per la seva banda, Duran i Lleida (Xavi Serrano) intenta de totes les maneres que Convergència i el PSC entenguin que el millor que poden fer és pactar entre ells i deixar Esquerra fora del govern.

A més, a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) continua amb cops per totes bandes en el seu combat contra la crisi. Tot i això, el president espanyol està convençut que amb les seves mesures la podrà derrotar. Joan Salvat (Fermí Fernàndez) presenta un "Sense ficció" amb un cas encara més dramàtic que les participacions preferents. Un empleat de banca explica com de malament ho va passar quan el van obligar a col·locar accions del PSC als seus clients.

I el programa entra al Parlament de Catalunya, on David Fernàndez (Cesc Casanovas) i els altres diputats de la CUP passen el seu primer dia. Es descobreix que els altres diputats no estan gaire acostumats a veure gent com ells.