dimecres, 12 d’octubre del 2011

Amenaces a dues professores

NOMBROSOS TESTIMONIS

Detingudes dues dones per amenaçar dues professores a Maçanet de la Selva
 
La mare i l'àvia d'un alumne de sis anys van insultar i van intimidar les mestres

Dilluns, 26 de setembre del 2011 - 15:34h.
EUROPA PRESS / Girona

Els Mossos d'Esquadra han detingut la mare i l'àvia d'un nen per intimidar i amenaçar una mestra i la directora d'una escola de Maçanet de la Selva on estudia, segons han informat fonts policials.

La àvia, Eva L. Q., de 40 anys, es va presentar divendres al matí al CEIP de Maçanet i va exigir de males maneres parlar amb la directora del centre sobre el seu nét de sis anys. La mestra, tutora del nen, va atendre l'àvia, que va cridar i va intimidar la docent, d'una forma que va alertar la directora i la cap d'estudis, que es van dirigir al despatx per veure què passava.

La directora va intentar mediar per solucionar el conflicte, però la dona es va exaltar encara més i va cridar més. Mentre la directora acompanyava la dona a la sortida de l'escola, va arribar la mare del nen, Rosa Maria M. L., de 22 anys, que també va intimidar i va amenaçar de mort la mestra i la directora de l'escola.

Antecedents policials

Les dues dones es van mostrar en tot moment molt agressives i les educadores es van veure molt intimidades, i van arribar a patir en algun moment per la seva integritat física.

Davant d'aquests fets, els Mossos van localitzar i van detenir les dues dones divendres a la nit; de les detingudes, totes dues amb antecedents, una va passar a disposició judicial i l'altra va ser citada per comparèixer davant del jutge quan ho requereixi.

El Periódico 26-09-2011