divendres, 30 de març del 2012

Crackòvia 26/03/2012




   Crackòvia 26/03/2012

A "Crackòvia", el programa de paròdia del món de l'esport, Sergio Ramos (Jordi Rios) decideix unir-se a la vaga general del 29 de març. Llàstima que el defensa del Madrid no sembla haver entès gaire bé els motius de l'aturada.

Dels creadors del programa "Mestres" arriba "Místers". En aquest nou format, TV3 vol acostar el món dels entrenadors al gran públic i esbrinar com és i què fa un bon míster. Amb els testimonis de Guardiola (Pep Plaza) i Mourinho (Toni Albà). També sabrem quina visió en tenen alguns jugadors, com ara Cristiano Ronaldo (Bruno Oro) o Carles Puyol (Jordi Rios)

Sandro Rosell (Queco Novell) vol tirar endavant la grada jove del Camp Nou. Aquesta vegada es reuneix amb el conseller d'Interior, Felip Puig (David Olivares), que vol estar segur que el president del Barça és capaç de diferenciar un soci del Barça normal d'un seguidor violent.

A més, per aconseguir no pagar impostos, una família decideix fer-se passar per club de futbol. I com sempre, els últims resultats del Barça, Madrid i Espanyol.