dijous, 29 de juliol del 2010

Les retransmissions de TVE

Lamentable retransmissió de la cadena estatal TVE (Teledeporte) del 20è Campionat d'Europa d'Atletisme Barcelona 2010. Deixant de banda els tics lingüístics sobre tot allò que fa referència a la història més compromesa d'Espanya i Catalunya, els comentaris se centren bàsicament en els atletes espanyols, substituint bona part de les imatges en directe de la competició per entrevistes, petits reportatges o converses a trois entre Amat Carceller, Esteban Gómez i Antonio Peñalver. Per exemple, el lliurament de medalles a les tres russes guanyadores dels 20 km Marxa femení, ahir a les 18:10h ¿Per quan unes retransmissions de competicions d'atletisme on s'ofereixin totes les proves de forma íntegra i el més objectiva possible?

A destacar les queixes dels comentaristes (exageradament reiterades) sobre uns problemes informàtics que s'estan produïnt en la sessió matinal d'avui. No serà que aquest campionat s'està celebrant fora de l'Espanya profunda? No serà que convé carregar-se tot allò que prové de Catalunya? 

Molt millor la retransmissió del 33 o d'Eurosport. O la de HD rtve.es sense comentaris (sí, molt millor!!): http://rtve-smooth-live.adaptive.level3.net/live/rtve/deportes/directo/index.html