dijous, 22 de desembre del 2011

Agredeix a cops de puny una mestra d'escola

TAMBÉ LA VA AMENAÇAR DE MORT

El pare d'un alumne agredeix a cops de puny la mestra del seu fill a Barcelona

La professora denuncia l'home, que fa el mateix amb la docent, acusant-la de pegar al eu fill
Dijous, 22 de desembre del 2011 - 16:25h
EFE / Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han imputat el pare d'un alumne d'una escola del districte de l'Eixample de Barcelona per una falta de lesions i un delicte d'atemptat a l'autoritat per haver agredit a cops de puny la mestra del seu fill.

Segons ha informat aquest dimecres la policia autonòmica, l'agressió es va produir aquest dimarts a la tarda quan, al finalitzar les classes, el pare de l'alumne, acompanyat per altres membres de la seva família, es va dirigir a la porta del col·legi i va reclamar la presència de la professora del seu fill. Quan la docent va arribar, el pare la va rebre a cops i li va clavar cops de puny a la cara, a l'estómac i a l'esquena, mentre li proferia amenaces de mort, segons recull l'atestat policial.

Declaració dels testimonis

Algunes persones que eren al lloc dels fets van separar l'agressor de la víctima i van avisar els Mossos d'Esquadra. La professora i el seu agressor han creuat denúncies davant la policia; la primera, per l'agressió soferta, i el pare, acusant la docent d'haver pegat al seu fill.

Els Mossos d'Esquadra han pres declaració aquest matí a diversos testimonis del succés i a membres de l'equip directiu del centre escolar i han cursat una denúncia al jutjat contra el pare per una falta de lesions i un delicte d'atemptat a l'autoritat d'un funcionari docent.

El Periódico 22-12-2011