dissabte, 10 de desembre del 2011

Noi expulsat per ser massa galant amb la professora

A CAROLINA DEL NORD

Un nen de 9 anys, expulsat per assetjament sexual al comentar que la mestra era "molt bufona"

El centre envia a casa el nano dos dies i la mare destapa l'assumpte en els mitjans de comunicació
 
Dimarts, 6 de desembre del 2011 - 14:39h.
EL PERIÓDICO / Barcelona

Se suposa que ha de ser una excusa, que no és possible tant de càstig per tan poca ofensa. No obstant, un nen de 9 anys ha estat enviat a casa per part del seu col·legi durant dos dies per assetjament sexual a una professora a Gastonia, Carolina del Nord. En concret, el xaval va comentar a un company que la mestra era "molt bufona" (guapa, o cute, en anglès). Un professor substitut, se suposa que obsessionat amb la llei i l'ordre, va sentir com Emanyea feia el comentari, sobre el qual no ha transcendit si responia a la realitat o no.

Com a conseqüència, el substitut, amant de la tradicional disciplina anglesa tot i ser als EUA, va decidir elevar les paraules d'Emanyea a la categoria d'ofensa sexual, tesi que va acceptar el consell escolar, ha informat la televisió WSOC. La mare del noi, Chiquita Lockett, va aconseguir superar la perplexitat inicial al tenir coneixement de la sanció al seu fill i va decidir afrontar l'escàndol amb un altre escàndol, així que ha recorregut als mitjans de comunicació.

El codi de conducta escolar del centre, el Gaston County School, no inclou l'assetjament sexual entre les conductes reprovables dels alumnes, ni entre ells ni amb els professors. Sí que esmenta com a motiu de sanció, però, la possessió de qualsevol arma de foc, de rifles, pistoles, substàncies prohibides o l'assalt o robatori a un empleat de l'escola.

L'incident es produeix després del que va passar a Boston amb un nen de només 7 anys d'edat, que s'enfronta a una investigació per assetjament sexual després que presumptament pegués a un altre noi a l'engonal, segons el Boston Globe. La mare del nen, Tasha Lynch, no obstant, assegura que el seu fill l'únic que volia era defensar-se.

El Periódico 06/12/2011