divendres, 4 de maig del 2012

Polònia 03/05/2012




Polònia 03/05/2012

Angela Merkel (Fermí Fernández) decideix intervenir l'estat espanyol. Per molt que Rajoy (Queco Novell) nega aquesta opció, finalment la cancellera alemanya decideix tirar pel dret i intervenir Espanya a l'estil 23-F.

Artur Mas (Bruno Oro) amenaça al PP amb votar no als seus pressupostos. Encara que pugui semblar una amenaça estèril, el president Mas ens descobreix que els catalans sempre hem plantat cara d'aquesta manera. A més, en motiu de la reunió del BCE que se celebra a Barcelona, Felip Puig (David Olivares) es transforma en el guardaespatlles dels banquers.

Fernández Díaz (Cesc Casanovas) explica a la premsa que els membres d'ETA ja no han de demanar perdó, perquè últimament disculpar-se ha perdut molta credibilitat. Un grup de jubilats, indignats perquè el govern els fa pagar els medicaments, es revelen i creen la seva pròpia banda, els Boti Kings. Coscubiela (Marc Rodríguez) i Herrera (Xavi Serrano) protegeixen els contenidors dels atacs dels antisistema i Artur Mas (Bruno Oro) dedica el seu monòleg final a la campanya #novullpagar