dimecres, 4 d’abril del 2012

Crackòvia 02/04/2012 


Crackòvia 02/04/2012

"Crackòvia" estrena una nova sèrie: "La Remuntada de les galàxies". En aquest primer capítol es presenten les forces de l'Imperi. Darth Mourinho i l'Emperador Florentino , amb la nau llançada cap al títol, preparen el cop final a la rebel·lió liderada per Obi-Wan Guardiola i Luke Iniesta.

A més, Pep Guardiola i Zlatan Ibrahimovic coincideixen a l'ascensor del Camp Nou el dia abans del partit de tornada de la Champions. Una trobada carregada de tensió, que encara augmenta quan l'ascensor s'espatlla i hi queden atrapats. Mentrestant, el programa entra al vestidor del Reial Madrid per saber com van viure els moments posteriors al partit contra l'Osasuna.
 
Michael Robinsonpresenta la història de Josep Marimon . Un home cansat de sentir a parlar de futbol a totes hores, que busca un lloc al món on poder mantenir-se aïllat d'aquest esport i de tot el que l'envolta. Mentrestant, Fernando Alonso visita els mecànics italians de Ferrari. El pilot asturià vol aconseguir que facin un cotxe competitiu d'una vegada per totes.