dissabte, 28 d’abril del 2012

Crackòvia 16/04/2012


 

Crackòvia 16/04/2012


"Crackòvia" presenta un nou capítol de "La remuntada de les galàxies". En aquesta ocasió, Iniesta Skywalker (Oriol Cruz), acompanyat de C3PO Gaspart (Pep Plaza) i RD2D Núñez (Carlos Latre), se'n va a buscar el mestre Yoda Cruyff (Jordi Rios) perquè l'alliçoni sobre com derrotar l'imperi de Darth Mourinho (Toni Albà).

A més, al vestidor del Reial Madrid creix la tensió entre jugadors espanyols i portuguesos. Iker Casillas (Pep Plaza) i Sergio Ramos (Jordi Rios) intentaran ensenyar a Cristiano Ronaldo (Bruno Oro) i Fabio Coentrao (Blai Rodríguez) què vol dir ser del Madrid. I ho faran cantant al més pur estil "West Side Story".

Sandro Rosell (Queco Novell) està molt preocupat pel viatge del Barça a Londres. El president pateix pel que pugui fer Pep Guardiola (Pep Plaza) i decideix espiar tots els seus moviments, no fos cas que fitxés pel Chelsea. Carles Puyol (Jordi Rios) celebra el seu aniversari amb la Queca, que li recorda que els anys ja li pesen i que no podrà jugar sempre. I com sempre, els últims resultats de Barça, Madrid i Espanyol.