dimecres, 7 d’agost del 2013

Un diputat del PP qualifica als professors de "dictadors"

Tants anys fent feina en condicions tercermundistes, tants anys aguantant als fills malcriats dels altres, tants anys deixant llibertat perquè cada professor faci classe en la seva llengua (molts ho han fet sempre en castellà) i ara ve aquest il·luminat i ens anomena "dictadors". Dictadors? De quina dictadura? De la seva dels "mercats"? No, aquesta la tenim des que ells van arribar al poder...

Què, senyor Camps? Hi ha por amb les enquestes que es publiquen cada mes, no? Se vos està acabant aquesta suposada "legitimitat" per imposar decrets llei (això sí que és una dictadura). El bipartidisme ha caducat: per favor, no insistiu més, en dos anys el TIL ja serà història i estarà derogat. 

Un polític de segona fila i una agent de la propietat immobiliària no tenen legitimitat per parlar d'educació. Anau a visitar al vostre tresorer a la presó i a seguir defensant el franquisme. No sabeu fer res més.

Senyor Camps, li ho dic ara, ben alt i clar: Jo seguiré fent totes les classes en català. Haurà d'enviar a la seva policia política a detenir-me i ficar-me en una cambra de gas. En això vostès ja tenen experiència en altres èpoques de la història.